Predavatelji 2019


Dr. Noriaki Kano

Noriaki Kano je pedagog, predavatelj, pisatelj in svetovalec na področju vodenja kakovosti. Je razvijalec modela zadovoljstva strank (zdaj znan kot Kanov model), katerega enostavna razvrstitev razlikuje med osnovnimi in navdušujočimi atributi, povezanimi s koncepti kakovosti kupcev. Kano je edini častni član treh združenj za kakovost, tj. Mednarodne akademije za kakovost (IAQ), Ameriškega združenja za kakovost (ASQ) in Japonskega društva za nadzor kakovosti (JSQC).

Aljoša Bagola

Aljoša Bagola, izvršni kreativni direktor na agenciji Pristop, že skoraj dvajset let snuje največje tržnokomunikacijske projekte v Sloveniji in v širši regiji. Za svoje delo je prejel preko 150 nagrad in priznanj na domačih in mednarodnih oglaševalskih festivalih ter bil večkrat razglašen za slovenskega kreativnega direktorja leta. Je redni član žirij na festivalih doma in v tujini ter priznan kolumnist in predavatelj.

Igor Verstovšek

Mladi manager leta 2018, po izobrazbi fizik, je s kolegi študenti ob prelomu tisočletja ustanovil podjetje Cosylab, v katerem deluje v vlogi namestnika direktorja, med drugim je zadolžen za zaposlovanje in kulturo v podjetju s 180 zaposlenimi iz 15 držav. Poleg Slovenije imajo izpostave še v ZDA, na Kitajskem, v Švici, na Švedskem in na Japonskem. Danes je Cosylab vodilno podjetje za razvoj in integracijo krmilnih sistemov za velike fizikalne eksperimente, poleg tega pa razvijajo tudi pospeševalnike za zdravljenje raka s protonsko terapijo.

Alenka Glas

Alenka je certificirana vodilna presojevalka sistema upravljanja varovanja informacij in sistema upravljanja neprekinjenega poslovanja. Svojo karierno pot je začela v finančnem sektorju sredi 80 ih let. Pri razvoju kartičnega poslovanja v slovenskem prostoru je bil njen pomemben prispevek prav na zgodnjem odkrivanju in preprečevanju kartičnih zlorab. Njeno pomembno dejavnost predstavlja področje neprekinjenega poslovanja, ki je usmerjeno v ozaveščanje uporabnikov o pomembnosti izvajanja ključnih poslovnih procesov v primeru krizne situacije. V zadnjem času je Alenkin interes usmerjen predvsem v ugotavljanje in zagotavljanje zasebnosti posameznika tako v zasebnem življenju kot na delovnem mestu.

Samo Jeranko

Samo Jeranko je svetovni podprvak in 17-kratni državni rekorder v prostem potapljanju. Med svojo športno kariero je uspešno zaključil magisterij na Fakulteti za strojništvo, danes pa vodi vodilno šolo plavanja in prostega potapljanja v regiji. Stemi k temu, da skozi svojo športno pot predstavlja vrednote, kot so predanost, strast in trdo delo.

Simon Mesec

Simon Mesec, rojen v Kranju, je v družinskem podjetju Mebor začel delati že v najstniških letih. Danes je Simon vodja prodaje v Meborju, prejemniku zlate gazele 2018. ki ponuja posamezne vrhunske stroje za razrez lesa in celovite avtomatizirane linije za razrez lesa. V zadnjih 8 letih jim je uspelo prodreti na 30 novih trgov po vsem svetu ter pridobiti 10 novih partnerjev za prodajo strojev na izvoznih trgih. V prostem času se Simon ukvarja predvsem s športom.

Dan kakovosti organizira Bureau Veritas, d.o.o. Več o nas in našem poslanstvu si preberite TUKAJ.

Bureau Veritas d.o.o.

Linhartova 49a, 1000 Ljubljana


01 4757 600

Na voljo od 8:00 do 16:00

seminarji@si.bureauveritas.com

Info

Za več informacij nas pokličite ali nam pišite. Z veseljem bomo odgovorili na vaša vprašanja.