Predavatelji

Peter Merrill

Peter Merrill

Peter Merrill je avtor svetovnih uspešnic s področja inovativnosti. Njegova najnovejša knjiga ‘Innovation never stops' (Inovativnost se nikoli ne ustavi) govori o tem, kako v organizaciji razviti strategijo, kulturo in proces inovacij.

Peter Merrill je odličen predavatelj in govorec, ki je nastopal že na mnogih konferencah s področja inovativnosti po vsem svetu (Ameriki, Aziji, Evropi in na bližnjem vzhodu). Predaval je na številnih konferencah pred več tisoč glavo množico v mestih kot so Dubaj, Mumbaj in Šanghaj. Navdušil je občinstvo v Sao Paolu, Renu in Torontu. Njegova strast do inovacij izhaja iz dolgoletnih praktičnih izkušenj.

Peter Merrill pritegne občinstvo s svojo energijo in navdušenjem. Je praktičen človek, ki kompleksne probleme predstavi na preprost način.Velimir Srića

Dr. Velimir Srića

Dr. Velimir Srića je profesor managementa na zagrebški univerzi in gostujoči profesor na UCLA, z doktoratom na področju upravljanja IT in MBA-jem z Univerze Columbia. Kot gostujoči profesor je predaval na univerzi Renmin na Kitajskem in po različnih univerzah v Avstriji, na Madžarskem, Sloveniji, Črni gori in v Dubaju.

Je direktor zasebnega razvojno - svetovalnega podjetja DELFIN (Developing Effective Leadership for Innovation - Razvoj učinkovitega vodenja inovacij). Bil je predsednik uprave Hrvaškega Inštituta za informatiko, minister za znanost in član hrvaške vlade. Velimir Srića je strokovnjak Svetovne banke za upravljanje sprememb in član Evropske akademije znanosti in umetnosti. Kot svetovalec je sodeloval s številnimi regionalnimi družbami kot so Coca Cola, FINA, Gorenje, DM, Uljanik, INA, PBZ in Krka. Objavil je že več kot 70 strokovnih knjig in 500 člankov.Toni Petrič

Anton Petrič

Anton Petrič je svoje bogate delovne izkušnje začel pridobivati v podjetju Trimo Trebnje, kariero pa nadaljeval v podjetju TPV d.o.o. iz Novega mesta, kjer je trenutno zaposlen kot direktor direkcije Sistemi vodenja. Vodil je več projektov v avtomobilski industriji ter opravljal različne strokovne in vodstvene naloge.

G. Petrič je tudi predsednik sekcije za kakovost in inovativnost pri GZDBK, dolgoletni ocenjevalec in predsednik razsodniške skupine za Priznanje RS za poslovno odličnost, vodilni presojevalec sistemov vodenja ISO 9001 ter presojevalec za ISO/TS 16949, ISO 14001 in OHSAS 18001.Miran Gašper

Miran Gašper

je svojo kariero začel v Krki Novoterm in jo nadaljeval v Akripolu Trebnje, kjer si je začrtal profesionalno pot na področju kakovosti. Leta 1989 se je preselil v Avstralijo, kjer je dokončal študij materialne tehnologije in bil zaposlen kot projektni vodja v raziskovalnem centru COMALCO. Pri projektih se je srečeval tako s sistemi kakovosti, kot tudi s sistemi varovanja poklicnega zdravja. Leta 1994 je v Avstraliji opravil izpit za zunanjega presojevalca na področju sistemov kakovosti. Po vrnitvi v Slovenijo se je zaposlil v Krki Tovarni zdravil, v sektorju za upravljanje kakovosti in pričel kot presojevalec sodelovati z Bureau Veritas.

Danes kot vodilni presojevalec za ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 izvaja presoje ter tečaje za notranje in vodilne presojevalce.Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj

Dr. Aleksander Šinigoj je NLP trener, NLP coach ter predavatelj in strokovnjak na področju osebne in poslovne rasti. Šolal se je na Univerzi v Salfordu, na School of Economics v Londonu in doktoriral na Univerzi v Ljubljani. Dr. Aleksander Šinigoj je bil izbran v skupino asistentov dr. Richarda Bandlerja, soustanovitelja Nevrolingvističnega programiranja. Tri leta je bil redni član ekipe prostovoljcev in sodelavcev Anthony Robbinsa, enega izmed najbolj priznanih motivatorjev na svetu. Šolal se je pri številnih mednarodnih trenerjih in znanih podjetnikih.

Dr. Aleksander Šinigoj pomaga k boljšim rezultatom številnim domačim in tujim gospodarstvenikom, zdravnikom, športnikom, psihologom, študentom itd. Delal je za ugledna podjetja v Sloveniji in v tujini. Predaval je že v 20 državah in je avtor številnih avdio programov, knjig in inovativnih pristopov, ki vodijo k pozitivnim spremembam in uresničevanju ciljev posameznika.