Pravno obvestilo


Vsi osebni podatki bodo obravnavani v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov iz leta 1999.

Spodaj lahko preberete bolj podrobne informacije glede politike spletnih strani Bureau Veritas.

Brskanje po spletni strani
Ob obisku katere koli spletne strani, registrirane in vodene s strani Bureau Veritas, za namene iskanja informacij, lahko to storite anonimno, razen če se prostovoljno odločite, da nam posredujete osebne podatke.

Če ob vašem obisku spletnih strani po njih samo brskate, na primer prebirate strani, si ogledujete slike ali prenašate objavljene datoteke, brez da bi nam posredovali kakršne koli osebne podatke, bomo določene informacije o vašem obisku samodejno zbrali in shranili. Te informacije ne vsebujejo vaših osebnih podatkov in vas z njimi ne moremo identificirati.

Samodejno zbrane informacije uporabljamo samo za dva namena: za upravljanje strani in v primeru suma neavtorizirane aktivnosti, čemur sledi obvestilo organom oblasti in možnost kazenskega pregona (Oglejte si Varnostno opozorilo v Pogojih uporabe).

Spletne strani Bureau Veritas samodejno beležijo informacije obiskovalcev spletnih strani, na podlagi katerih pripravimo statistične povzetke.

S statističnimi povzetki želimo naše spletne strani približati uporabnikom, npr. z oceno najbolj in najmanj zanimivih vsebin uporabnikom, ti podatki pa prav tako služijo za druge namene, kot je določanje tehnične zasnove strani in identificiranje sistemske učinkovitosti ali problematičnih področij.
Spodaj so naštete vrste informacij, ki jih samodejno zbiramo o vašem obisku:

- Internetna domena in internetni protokol (IP) s katerega dostopate do naše spletne strani
- Tip internetnega brskalnika in operacijskega sistema, ki ga uporabljate za dostop naše spletne strani
- Datum in ura obiska naše spletne strani
- Strani, ki ste jih obiskali na naši spletni strani
- Če ste se na našo stran povezali preko druge spletne strani, naslov te strani
- Če ste se našo spletno stran našli preko spletnega iskalnika, naslov te strani in iskalni kriterij, ki ste ga uporabili

Pošiljanje elektronske pošte Bureau Veritas preko spletne strani Bureau Veritas
V primeru, da pošljete vprašanja ali komentarje preko elektronske pošte in nam ob tem posredujete vaše ime in elektronski naslov, bomo te podatke uporabili izključno za komentar oziroma odgovor na vaše vprašanje in da vas kontaktiramo v zvezi s storitvami na naši spletni strani za katere ste izrazili zanimanje.

Če nas ne obvestite drugače, bomo vaše podatke zbrali le za namene odgovarjanja na vaša vprašanja ali obravnavanje vaših komentarjev in za omogočanje Bureau Veritas, da stopi v kontakt z vami glede storitev na naši spletni strani, za katere ste izrazili zanimanje.

Vašega imena ali naslova in elektronske pošte ne bomo posredovali tretji stranki, razen kot je opisano v našem varnostnem opozorilu v pogojih uporabe.

Pod nobenimi pogoji ne bomo posredovali vašega imena, elektronske pošte ali naslova kateri koli privatni organizaciji, komercialni ali drugačni, razen da izpolnimo vaše zahteve ali prošnje.

Izpolnjevanje obrazcev in prenašanje informacij s spletne strani Bureau Veritas
V primeru, da se odločite za posredovanje informacij preko spletnega obrazca ali za prenašanje informacij s spletne strani Bureau Veritas, bomo te informacije uporabile le za izpolnitev vaše zahteve izražene v obrazcu in da vas kontaktiramo glede storitev na naši spletni strani za katere ste izrazili interes.

V primeru da izpolnite kateri koli obrazec Bureau Veritasa, bodo podatki zbrani na samodejni način.

Če nas na obrazcu ne obvestite drugače, bomo vaše podatke uporabili le za namene izpolnitve vaše zahteve in za omogočanje Bureau Veritas, da stopi v kontakt z vami glede storitev na naši spletni strani za katere ste izrazili zanimanje.

Vaših informacij ne bomo posredovali nobeni tretji stranki, razen kot je opisano v našem varnostnem opozorilu v pogojih uporabe.

Pod nobenimi pogoji ne bomo posredovali vaših podatkov kateri koli privatni organizaciji, komercialni ali drugačni, razen da izpolnimo vaše zahteve ali prošnje in v primeru, da je na določenem spletnem obrazcu to izrecno omenjeno.

Informacije posredovane z vaše strani, bomo hranili le tako dolgo, kot je primerno pod veljavno zakonodajo.

Varnost
Na spletni strani poskušamo na vsak način zaščititi informacije naših uporabnikov. Kadar nam uporabniki posredujejo informacije občutljive narave preko spletne strani, so te informacije varovane tako na spletu, kot v naših poslovalnicah. Vse informacije naših uporabnikov so hranjene in omejene za uporabo v naših poslovalnicah. Samo zaposleni, ki potrebujejo informacije za opravljanje določenega dela imajo vpogled v osebne informacije obiskovalcev spletnih strani. Vsi naši zaposleni so obveščeni o varnosti in zasebnosti osebnih podatkov

Žal noben prenos podatkov preko interneta ne zagotavlja 100% varnosti. Zato kljub našim najboljšim trudom za zaščito vaših osebnih podatkov Bureau Veritas ne more zagotavljati varnosti informacij, ki ste nam jih posredovali v smeri do ali od naših spletnih produktov in storitev. Vse tovrstne tipe informacij prenašate na lastno odgovornost. Ko prejmemo vaš prenos, se kar najbolje potrudimo za zagotavljanje varnosti na naših sistemih.

Politika Bureau Veritas se ne razširja na karkoli kar je inherentno na delovanju interneta in je zatorej izven kontrole Bureau Veritas. Prav tako se ne more uveljavljati v katerem koli smislu v nasprotju z veljavno zakonodajo ali vladno uredbo.

Piškotki
Dan-kakovosti.si za boljše delovanje uporablja piškotke. Piškotki so tekstovne datoteke, ki jih spletni strežniki med vašim obiskom spletnih strani shranijo na vašo napravo (računalnik, pametni telefon, tablico, ...). Piškotki so neškodljivi, ne morejo prebrati piškotkov z drugih spletnih strani ali dostopati do ostalih datotek na vaši napravi. Ne vsebujejo osebnih podatkov, niti kakršnihkoli drugih informacij, ki bi vas lahko identificirale.

Obvestila o spremembah
V primeru spremembe naše politike zasebnosti, bodo le te objavljene na naši spletni strani, tako da so naši uporabniki vedno obveščeni katere informacije zbiramo, kako jih uporabimo in v katerih okoliščinah jih razkrijemo. Če se v kateri koli točki odločimo da bomo osebne podatke uporabljali na drugačen način od opisanega v času, ko so bili podatki zbrani, bomo uporabnike obvestiti preko spletne pošte. Uporabniki bodo odločili, če lahko njihove podatke uporabimo na omenjeni drug način. Informacije bomo uporabljali v skladu z določili politike zasebnosti pod katero so bili podatki zbrani.

Kontaktni podatki
Na korporativni ravni Oddelek za komunikacije skrbi za vsebine splošnih informacij ter obliko in organizacijo spletne strani Bureau Veritas.

Izjava o avtorskih pravicah
Vse vsebine na spletnih straneh Bureau Veritas so lastnina BUREAU VERITAS, razen če je navedeno drugače. Noben del spletne strani ni dovoljeno reproducirati, pošiljati ali kopirati v kateri koli obliki ali na kakršen koli način. Dovoljen je le prenos, tiskanje in kopiranje delov dokumentov s spletne strani za osebno uporabo.

Točnost podatkov
Bureau Veritas je previdno in natančno pripravil to spletno stran, vendar ne daje garancije ali zastopstva za natančnost, popolnost, zadostnost ali primernost katere koli vsebine, objavljene na spletni strani.

Bureau Veritas ni odgovoren za izgubo ali škodo, ki se lahko pojavi zaradi uporabe informacij vsebovanih ali navedenih na spletni strani in izrecno zavrača odgovornost za napake in izpustitve v vsebini te spletne strani.

Družba Bureau Veritas, njeni zaposleni in sopogodbeniki ne jamčijo - izrecno ali posredno ali na podlagi zakonskih določil - za to, da vsebina, dostopna na internetnih straneh družbe Bureau Veriats ali druga internetna stran, ki je z njimi povezana, ne krši pravic drugih oseb ali ne zagotavlja zajamčene kakovosti ali ne ustreza določenemu namenu. Družba Bureau Veritas prav tako ni odgovorna za točnost, popolnost ali uporabnost informacij, proizvodov ali procesov, opisanih nanjenih internetnih straneh. Družba Bureau Veritas ne jamči, da na njenih internetnih straneh niso prisotni računalniški virusi. Družba Bureau Veritas prav tako ne jamči, da uporaba omenjenih informacij, proizvodov ali procesov ne posega v pravice drugih oseb.

Če imate kakršna koli vprašanja ali komentarje glede tu predstavljenih informacij, nas prosim kontaktirajte na elektronksi naslov: info@si.bureauveritas.com